FLASH MESSAGE

Welcome to Our English Blog!

Welcome to our English Blog! Here I will be sharing some of the activities we do in the English classes.
In addition, on the right side of the screen you will find links to various websites with games, songs, stories, online books or vocabulary and grammar exercises that will help you improve your English at home, too.
I hope this space is useful and you have fun learning English with your family and friends!Benvingudes i benvinguts al nostre bloc d'anglès! Ací aniré compartint algunes de les activitats que realitzem a les classes d'anglès.
A més, a la dreta de la pantalla trobareu enllaços a diverses webs amb jocs, cançons, contes, llibres online o exercicis de vocabulari i gramática que vos ajudaran a mantenir el contacte amb l'anglès també des de casa.
Espere que aquest espai serveixca per a que ho passeu d'allò més bé aprenent anglès en familia!


Your English teacher,
Mª Dolores Monzó

lunes, 26 de mayo de 2014

TEATRO DE MARIONETAS EN INGLÉS EN 4º B

Con motivo del inicio de la primavera y coincidiendo con el tema 6 de nuestro libro de inglés en el que estudiamos los insectos, nuestra English helper de Manchester, Emma, nos escribió un teatro que las alumnas y alumnos de 4º B representaron en clase. Para ello, préviamente se habían hecho unas marionetas de los personajes de la obra en la clase de plástica en inglés. 

Aquí os dejo la grabación del teatro. Enjoy it!

Mª Dolores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario